1) Τι είναι το Oz37 Gastronomy Studio;

Ένας πολυμορφικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει σεμινάρια μαγειρικής, εταιρικά events, προϊοντικές παρουσιάσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις, φωτογραφίσεις, γυρίσματα, εκθέσεις.

2) Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του;

Το Oz37 λειτουργεί τις ημέρες των προγραμματισμένων events από νωρίς το πρωί έως την προκαθορισμένη ώρα λήξης της εκδήλωσης. Τις υπόλοιπες μέρες λειτουργεί με ραντεβού για τους επισκέπτες που θέλουν να δουν τον χώρο και να συζητήσουν με την ομάδα τις λεπτομέρειες σχεδιασμού ενός μελλοντικού event.

3) Πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει το Oz37;

Στον εσωτερικό χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν έως 25 άτομα (καθήμενοι) ή 40 άτομα (όρθιοι). Στον υπαίθριο χώρο (κήπος) μπορούν να φιλοξενηθούν έως 65 άτομα (καθήμενοι) ή 80 άτομα (όρθιοι).

4) Θέλω να διοργανώσω ένα πριβέ dinner-πάρτυ με dj, φαγητό και κοκτέιλς. Είναι το Oz37 ο κατάλληλος χώρος γι’ αυτό;

Ασφαλώς. Το Oz37 δημιουργήθηκε με την προοπτική να φιλοξενεί customised events με απόλυτη ελευθερία στον σχεδιασμό τους. Η ομάδα του Oz37λαμβάνει υπ’όψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του κάθε event, εμπνέεται από τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται για την εκάστοτε διοργάνωση και σχεδιάζει εξειδικευμένεΑς προτάσεις ανά περίπτωση. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες (djs, bartenders, ηχολήπτες, φωτιστές, φωτογράφους, videographers) ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του κάθε event. 

4) Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τις δράσεις ή τα σεμινάρια που διοργανώνονται στο Oz37;

Ακολουθώντας μας στα Social Media του στούντιο (Instagram, Facebook). Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να λαμβάνετε στο inbox σας ενημερώσεις για όλα μας τα νέα.

5) Πώς μπορώ να έρθω στο Oz37;

Εάν οδηγείτε, δείτε την τοποθεσία μας στον χάρτη εδώ. Το στούντιο βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως 37, σε μια ήσυχη γωνιά του Περιστερίου. Είναι εύκολο να βρει κανείς θέση στάθμευσης στους γύρω δρόμους. Το Oz37 δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Εάν χρησιμοποιείτε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορείτε να έρθετε στο στούντιο με τους εξής τρόπους:

α) ΜΕΤΡΟ & λεωφορείο

Επιβιβάζεστε στη Γραμμή 2 (Κόκκινη Γραμμή: Ανθούπολη-Ελληνικό) με προορισμό προς Ανθούπολη. Αποβιβάζεστε στον σταθμό Περιστέρι. Ακολουθείτε την έξοδο προς Παναγή Τσαλδάρη. Προχωράτε στην οδό Αισώπου, στρίβετε δεξιά στην οδό Μαδύτου μέχρι να συναντήσετε την Ελευθερίου Βενιζέλου (μεγάλος δρόμος, διπλής κατεύθυνσης). Περνάτε απέναντι και στρίβετε αριστερά επί της Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι να συναντήσετε τη στάση “9η Ζωοδόχου Πηγής”. Από εκεί επιβιβάζεστε στο λεωφορείο 730 (Ζωοδόχος Πηγή-Σταθμός Άγιος Αντώνιος-Λόφος Αξιωματικών) με κατεύθυνση προς Ζωοδόχο Πηγή. Κατεβαίνετε στη στάση 12η Ζωοδόχου Πηγής (συμβολή οδών Ηρακλέους και Οδυσσέως). Περπατάτε 3 λεπτά μέχρι να φτάσετε στον αριθμό 37 της Οδυσσέως.

β) ΜΕΤΡΟ & περπάτημα

Επιβιβάζεστε στη Γραμμή 2 (Κόκκινη Γραμμή: Ανθούπολη-Ελληνικό) με προορισμό προς Ανθούπολη. Αποβιβάζεστε στον σταθμό Περιστέρι. Ακολουθείτε την έξοδο προς Παναγή Τσαλδάρη. Προχωράτε στην οδό Αισώπου, στρίβετε δεξιά στην οδό Μαδύτου μέχρι να συναντήσετε την Ελευθερίου Βενιζέλου (μεγάλος δρόμος, διπλής κατεύθυνσης). Περνάτε απέναντι και στρίβετε αριστερά επί της Ελευθερίου Βενιζέλου. Ακολουθείτε την Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως. Διασχίζετε τη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως και ακολουθείτε την οδό Ηρακλέους μέχρι τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέως. Στρίβετε δεξιά και περπατάτε μέχρι τον αριθμό 37.

Θα χρειαστεί να περπατήσετε γύρω στα 20’ από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ Περιστέρι για να φτάσετε στο Oz37.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top