Πίσω

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

calendar 21.01.2023
clock 5h

Η απόλυτη αγάπη για την ελληνική πρώτη ύλη και ο σεβασμός στην εποχικότητα είναι τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες του ενώ η άριστη τεχνική και δημιουργική προσέγγιση είναι ο λόγος που τα πιάτα εντυπωσιάζουν.

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Νίκος Αποστολάκης

calendar 27.01.2023 - 28.01.2023
clock 12h

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο πρωταγωνιστής είναι το ψάρι. Θα αναλύσουμε κάποιες βασικές κατηγορίες ψαριών με διαφορετική ανατομία. Θα μάθουμε τις διαφορές άγριων ψαριών και ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας. Θα εστιάσουμε στους τρόπους διαχείρισης και αξιοποίησης των ψαριών υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας και της καινοτομίας. Θα γνωρίσουμε και θα αναλύσουμε την τεχνική της ξηράς ωρίμανσης στο ψάρι και τις προδιαγραφές για να τη χρησιμοποιήσουμε. Τέλος, θα εφαρμόσουμε όσα μάθαμε δημιουργώντας πιάτα à la carte με ψάρια ωρίμανσης.

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Giovanni Scaraggi

calendar 17.10.2023
clock 4h

Από το Μπιτόντο της Απουλίας ως τη Λαχανιά της Ρόδου και από το Λονδίνο ως την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις σε εμβληματικά εστιατόρια όπως το Noma στην Κοπεγχάγη και το Inua στο Τόκιο. O Giovanni Scaraggi έχοντας ενσωματώσει στη μαγειρική του στοιχεία από μια συναρπαστική διαδρομή στις κουζίνες του κόσμου, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio για ένα μοναδικό σεμινάριο με επίκεντρο την ιταλική γαστρονομική κουλτούρα.

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Γιώργος Δόσπρας

calendar 20.11.2023
clock 8h

Ο Γιώργος Δόσπρας έχει θητεύσει σε κορυφαία εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής όπως ενδεικτικά το “La Bastide Saint-Antoine” στη Γαλλική Ριβιέρα με 1 αστέρι Michelin, καθώς και τα “Sketch” στο Λονδίνο, “Flocons de Sel” στο Μεζέβ και το “Lasarte” στη Βαρκελώνη που έχουν τιμηθεί με 3 αστέρια Michelin. Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Executive Chef στο πολυβραβευμένο εστιατόριο “Lauda” του ομίλου Andronis στη Σαντορίνη.

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Γιάννης Μαρινόπουλος

calendar 23.10.2024
clock 5h

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος, Executive Chef του Ομίλου Xenios Gate, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio για να παρουσιάσει ένα σεμινάριο επικεντρωμένο στις νέες τεχνικές, για επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής, και...

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Μαρία Τζίτζη

calendar 15.11.2023
clock 3h

Χημικός, οινολόγος και συγγραφέας. Chevalier du merite Agricole (France) Η Μαρία Τζίτζη είναι απόφοιτη του Χημικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με εξειδίκευση στην οινολογία και την χημεία Περιβάλλοντος και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα γνωστικά αντικείμενα της οινολογίας και της χημείας τροφίμων και έχει συνεργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια με δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων (ΕΕΟ) , της Διεθνούς Ένωσης Οινολόγων (ΔΕΟ) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων κρασιού και ποτών. (FIGEV), αλλά και γευσιγνώστρια με πάνω από 80 συμμετοχές σε παγκόσμιους διαγωνισμούς κρασιού και ελαιολάδου. Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία «Στοιχεία οινολογίας- η τέχνη του οινοχόου», «Του κόσμου τα παράξενα κρασιά», το “Wine treasure of Santorini” και το λεύκωμα «Πρόσωπα του Ελληνικού κρασιού». Της έχει απονεμηθεί η σημαντικότατη διάκριση «Chevalier dans l’ordre du Merite Agricole», μετά από πρόταση της Ένωσης Γάλλων Οινολόγων.

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Αλέξανδρος Μελανίδης

calendar 02.02.2024 - 04.02.2024
clock 27h

Ο αναγνωρισμένος Master Baker από τη Βιέννη, Αλέξανδρος Μελανίδης, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio την Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή...

Διαβάστε για το σεμινάριο
arrow-right

Past Seminars

Δείτε εδώ προηγούμενα σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί στο Oz37 Gastronomy Studio.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top