Πίσω
Panettone Masterclass & 360° Sourdough Experience με τον Αλέξανδρο Μελανίδη

Panettone Masterclass & 360° Sourdough Experience με τον Αλέξανδρο Μελανίδη

Ο αναγνωρισμένος Master Baker από τη Βιέννη, Αλέξανδρος Μελανίδης, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio την Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, για ένα μοναδικό Panettone Masterclass. 

Σε αυτό το άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο θα μάθουμε τα βήματα της παρασκευής του αυθεντικού ιταλικού Panettone (& Colomba), όλες τις φάσεις προετοιμασίας και παραγωγής του μέχρι το τελικό προϊόν καθώς και τη δομή της συνταγής του highlight της ιταλικής αρτοποιίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 6981778800

02.02.2024 - 04.02.2024
clock 27h
€ 550

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αλέξανδρος Μελανίδης

Αλέξανδρος Μελανίδης

Περισσότερα

Ο Αλέξανδρος Μελανίδης γεννήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστός στο ευρύ κοινό  – και κυρίως στην πλατφόρμα του Instagram – ως @brotokoll .   

Αυτοδίδακτος από το 2016, oπότε και αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, να αφήσει τον κόσμο του corporate management και να αφιερωθεί στα ζυμώματα.  Έκτοτε ο Αλέξανδρος Μελανίδης πήρε μέρος σε πολλά σεμινάρια, baking projects, workshops & διαγωνισμούς σχετικά με το φυσικό προζύμι. 

Το 2021 αναγνωρίστηκε ως Master Baker από τον μοναδικό επίσημο κρατικό σύνδεσμο αρτοποιών της Αυστρίας. Διοργανώνει live σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις καθώς και online consulting sessions σχετικά με τη διαχείριση του προζυμιού και τις συνταγές αρτοποιητικών προϊόντων. 

Η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί.

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top