Πίσω
«Πίσω στο μέλλον». Η μεσογειακή κουζίνα είναι Fine Dining

«Πίσω στο μέλλον». Η μεσογειακή κουζίνα είναι Fine Dining

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος, Executive Chef του Ομίλου Xenios Gate, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio για να παρουσιάσει ένα σεμινάριο για επαγγελματίες επικεντρωμένο στις νέες τεχνικές και να μοιραστεί μαζί μας συνταγές εμπνευσμένες από την πλούσια παράδοση των χωρών της Μεσογείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Ημερομηνία: ΤΒΑ

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 6981778800

clock 5h

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γιάννης Μαρινόπουλος

Γιάννης Μαρινόπουλος

Περισσότερα

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κατάγεται από την Καλλιράχη Θάσου. Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας και στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα στον Chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική τα τελευταία 25 χρόνια. Αγαπά την παράδοση και εμπνέεται από αυτή. Άλλωστε το νησί στο οποίο μεγάλωσε και στο οποίο επέστρεψε μετά τις σπουδές του για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά είναι αφενός εξαιρετικά πλούσιο σε πρώτες ύλες και αφετέρου φημισμένο για τη μοναδική και βαθιά ριζωμένη στην ελληνική παράδοση μαγειρική του ταυτότητα.

Την κουζίνα του θα τη χαρακτήριζε ο ίδιος ως «high end μεσογειακή» γεμάτη εντάσεις, μνήμες και εικόνες που συνδυάζονται άριστα με μοντέρνες τεχνικές, πάντα με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την διαχείριση αυτής.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
arrow-right

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top