Πίσω
Πιάτα και τεχνικές από τον Chef Γιώργο Δόσπρα

Πιάτα και τεχνικές από τον Chef Γιώργο Δόσπρα

Ο Executive Chef του εστιατορίου Lauda στη Σαντορίνη (Όμιλος Andronis) έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio για να παρουσιάσει ένα σεμινάριο για επαγγελματίες με έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές και τους τολμηρούς συνδυασμούς τόσο στην εκτέλεση όσο και την παρουσίαση των πιάτων.

Sous vide meat, sous vide fish, salt cured egg yolks (μαρινάρισμα σε αλάτι)
drying (αποξήρανση), siphon. Τεχνικές με εξαιρετικό ενδιαφέρον και άμεση εφαρμογή σε κουζίνες υψηλών αξιώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oz37.com ή στο τηλέφωνο 6981778800

20.11.2023
clock 8h
€ 240

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Γιώργος Δόσπρας

Γιώργος Δόσπρας

Περισσότερα

Ο Γιώργος Δόσπρας έχει θητεύσει σε κορυφαία εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής όπως ενδεικτικά το “La Bastide Saint-Antoine” στη Γαλλική Ριβιέρα με 1 αστέρι Michelin, καθώς και τα “Sketch” στο Λονδίνο, “Flocons de Sel” στο Μεζέβ και το “Lasarte” στη Βαρκελώνη που έχουν τιμηθεί με 3 αστέρια Michelin.

Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Executive Chef στο πολυβραβευμένο εστιατόριο “Lauda” του ομίλου Andronis στη Σαντορίνη.

Στο Oz37 Gastronomy Studio θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο για επαγγελματίες με έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές και τους τολμηρούς συνδυασμούς τόσο στην εκτέλεση όσο και την παρουσίαση των πιάτων.

Η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί.

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top