Πίσω
Wine-tasting seminar με τη Μαρία Τζίτζη, χημικό και οινολόγο

Wine-tasting seminar με τη Μαρία Τζίτζη, χημικό και οινολόγο

Η διακεκριμένη χημικός, οινολόγος, συγγραφέας και καθηγήτρια Μαρία Τζίτζη έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εισαγωγικό σεμινάριο για την τέχνη του wine tasting.

Πώς αναγνωρίζουμε τεχνικές και τρόπους παραγωγής, ωρίμανσης αλλά και παλαίωσης των κρασιών; Πώς προσδιορίζουμε και πώς αξιολογούμε τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους;

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 6981778800

15.11.2023
clock 3h
€ 80

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μαρία Τζίτζη

Μαρία Τζίτζη

Περισσότερα

Χημικός, οινολόγος και συγγραφέας. Chevalier du merite Agricole (France)

Η Μαρία Τζίτζη είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα γνωστικά αντικείμενα της οινολογίας και της χημείας τροφίμων. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων (ΕΕΟ), της Διεθνούς Ένωσης Οινολόγων (ΔΕΟ) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων κρασιού και ποτών (FIGEV), μετρά πάνω από 80 συμμετοχές ως γευσιγνώστρια σε παγκόσμιους διαγωνισμούς κρασιού και ελαιολάδου.

Της έχει απονεμηθεί η σημαντικότατη διάκριση «Chevalier dans l’ordre du Merite Agricole», μετά από πρόταση της Ένωσης Γάλλων Οινολόγων.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
arrow-right

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top